T: 06 - 30 403 403

Babymassage

Massage wordt reeds lang toegepast. Babymassage is in vele culturen een oude traditie en komt tegenwoordig ook in het Westen opnieuw in de belangstelling. Liefdevolle aanrakingen middels babymassage hebben een positieve invloed op de ontwikkeling van baby’s en peuters, zowel lichamelijk als emotioneel, en zijn een belangrijk middel om hen te kalmeren en hun lichamelijk bewustzijn te bevorderen.
Al vanaf de geboorte kunt u beginnen met zachte aanrakingen en dat geleidelijk uitbreiden tot een volledige babymassage. Iedereen kan masseren. In de sessies die ik bij jou thuis geef krijg je tips hoe je je kindje kunt masseren en help ik je op weg om op een heerlijke ontspannen manier samen te genieten. Babymassage draagt bij aan de vorming van de band tussen ouder en kind.
Ook oudere kinderen hebben veel baat bij massage. In deze tijd waarbij veel in het leven snel moet en er hoge verwachtingen gesteld worden kan een massage een rustpunt betekenen. Kinderen kunnen gedurende de massage de rust en liefdevolle aanrakingen ervaren. Iets wat ze meenemen in hun dagelijkse leven.. Regelmatig masseren kan de concentratie verbeteren en de rust in een kinderleven terug brengen. Kinderen die voor het slapen gemasseerd worden kunnen makkelijker in slaap vallen en worden gedurende de nacht minder wakker.

Tarief

Het tarief voor een massage van 60 minuten aan huis is € 90,-.