T: 06 - 30 403 403

Borst of kunstvoeding

Borst

Borstvoeding is de beste start voor jou en je baby. Op de website Borstvoeding.com vind je 101 redenen waarom borstvoeding goed is voor jou en jullie kindje. Op deze website staan vele andere bruikbare tips en wetenswaardigheden. Een goede begeleiding bij borstvoeding is belangrijk voor het slagen ervan. Om deze begeleiding te waarborgen ben ik borstvoeding gecertificeerd en volg ik jaarlijks de nodige bijscholingen.
Wanneer de borstvoeding nog extra aandacht vraagt buiten mijn expertise is het inschakelen van een Lactatiekundige altijd mogelijk.

Kunstvoeding

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om kunstvoeding aan jullie kindje te geven. Ook in dat geval zal ik jullie op weg helpen met de nodige tips en informatie. Bij de borstvoeding heb je vanzelf huid op huid contact met je kindje. Omdat dit met flesvoeding niet vanzelfsprekend is is het van belang dat je op andere momenten jullie kindje persoonlijke (huid op huid) aandacht geeft. Ook is het van belang dat je regelmatig wisselt van houding bij het voeden.

Ik wil me inschrijvenIk wil kennismaken