T: 06 - 30 403 403

Gastenboek

Schrijf een bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
25 berichten.
Maike, Roy en Lilly heeft geschreven op 20 december 2020
Via internet zijn wij opzoek gegaan naar een passende kraamhulp. We kwamen op de site van Lilian terecht en dat sprak ons meteen aan. Tijdens de intake was het plaatje compleet en ook was de klik meteen aanwezig.
Lilian is een fijn, lief, eerlijk en open mens en die warmte voel je meteen.

Na de bevalling zijn wij de eerste paar dagen door Lilian zelf geholpen en daarna door haar lieve dochter Pip, die bij Lilian in opleiding is. Alles voelt vertrouwd en niets is ongemakkelijk, Pip is ook erg alert en heeft alles in het oog. Ze is een topper!!!

De dames beschikken over veel kennis en ze zorgen er voor dat je zonder zorgen het avontuur als kersverse ouders kunt beginnen. We zouden af en toe echt met onze handen in het haar gezeten hebben als wij hun niet hebben gehad!

Lieve Pip en Lilian, nogmaals enorm bedankt voor alles!!!

Dikke kus van Maike, Roy en Lilly
Frey heeft geschreven op 18 oktober 2020
Ik sluit me aan bij de andere reviews. Lilian is een bijzonder goede kraamhulp waar je echt wat aan hebt. We genieten (nog steeds!) van de paella enzovoort die ze heerlijk in grote hoeveelheden uit onze keuken toverde. Wat me vooral is bijgebleven is hoe goed Lilian was voor onze oudste dochter die het best moeilijk had met de komst van haar broertje. Lekker samen wandelen met de hond was precies wat ze even nodig had. Bedankt!
Corneel heeft geschreven op 4 september 2020
Wij zijn zo blij mij met Lilian! Na een hele pittige bevalling kwamen Lilian en Giny (in opleiding) na 8 uur ‘s avonds nog bij ons langs, zodat wij goed de eerste nacht in zouden gaan. Dat was al een perfecte start van de kraamweek. We hebben super veel van ze geleerd, omdat we eigenlijk geen idee hadden bij de eerste. Daarnaast is Lilian enorm zorgzaam. Er werd schoongemaakt, heerlijk gekookt, maar we hebben ook enorm fijne gesprekken gehad. Wij zeggen heel vaak tegen elkaar: we weten niet wat we de eerste week zonder haar moeten doen. Een betere start hadden wij niet kunnen wensen. Heel veel dank 🙏🏼
Jeske heeft geschreven op 22 mei 2020
Na twee dagen ziekenhuis kon onze kraamtijd begin maart thuis beginnen en wat keken we daar naar uit. Eindelijk met z'n vijven thuis cocoonen en hoe! Wat is dat goed gelukt door jou.
Terwijl de kinderen overdag op school zaten, zette jij je in voor Willem, kleine Annemijn en mij. Goede en leuke gesprekken hebben we gehad, je had goede ideeën en tips voor het aanleggen tijdens de borstvoeding, boodschappen werden gehaald, er werd gekookt en als de kinderen uit school kwamen was je er voor hen. Je voelde perfect aan wat iedereen nodig had.
Niets was je te gek, er werden pizza's en appeltaart met de kinderen gebakken, spelletjes gespeeld en had het leuke idee om het eerste badmoment van Annemijn te combineren door alle drie de kinderen tegelijkertijd in het grote bad te doen. Wat een zege en verademing dat jij deze week bij ons in huis was en wat heeft dat voor een enorme rust en sereniteit gezorgd.
Lieve Lilan, wat ben je leuk, lief, oprecht en doortastend en wat kijken we met een warm gevoel terug op onze kraamweek. We hebben er intens van genoten, dank je wel hiervoor!

Liefs, Willem, Jeske, Fenne, Jurre en Annemijn
Seline heeft geschreven op 12 mei 2020
Ik vind Lilian een hele fijne en leuke kraamhulp. Ik keek er een beetje tegenop, een vreemd persoon een week lang in je huis, maar we hebben een hele leuke/bijzondere week gehad. Ze zorgt er niet alleen voor dat mama en kind genoeg eten, rusten en herstellen, maar zorgt ook dat je mentaal alles kunt verwerken. Borstvoeding kwam bij mij niet goed op gang en daar had ik het wel moeilijk mee. Zij heeft mij hier super goed mee geholpen en heeft goed ingespeeld in mijn behoeftes. Kortom ik raad Lilian zeker aan als kraamhulp!
Astrid heeft geschreven op 17 april 2020
Een heel fijne kraamtijd heb ik gehad, mede door Lilian.
Lilian is een heel fijn persoon om om je heen te hebben, ze brengt rust en daarnaast is ze heel kundig en ervaren. Ze ontzorgt.
Ze neemt veel taken uit handen waardoor je echt je rust kunt pakken in de kraamtijd. En haar kookkunsten zijn heerlijk!
Zelfs in deze gekke Corona tijd was het nog heel ontspannen met Lilian.
Bedankt lieve Lilian!
Liefs Pim, Astrid, Teun en Otto
Eline heeft geschreven op 18 februari 2020
Als ik aan een kraamverzorgster dacht, dacht ik aan een doorgewinterde verpleegster die alles beter zou weten en geen ruimte voor je eigen inbreng zou hebben.

Lilian was een verademing! Iemand met heel veel kennis en kunde en nog gezellig ook.
Het intakegesprek verliep al heerlijk. De kraamtijd was vervolgens ook thuiskomen. Alsof ze al jaren over de vloer kwam en wij haar al jaren kenden.

Ze weet precies wat je nodig hebt en op welke vlakken je ondersteuning nodig hebt. Deze afwisseling werkte bij ons erg fijn.
Alles met veel liefde en zorg én met beide benen op de grond. Ze is duidelijk en weet van aanpakken.

Met alle lastige dingen waar ik voor kwam te staan in de eerste weken, wist zij mij goed bij te staan en te begeleiden.

Het was ontzettend gezellig om haar in huis te hebben.

Bedankt lieve Lilian. Je hebt de kraamtijd voor ons en kleine Sophia ontzettend fijn gemaakt.

Liefs Eline, James en Sophia💖
Maaike heeft geschreven op 17 februari 2020
Het beste “kraamcadeau” dat je als kersverse moeder kunt krijgen, is Lilian. Dankzij haar goede zorg, haar vakmanschap en persoonlijkheid heb ik de eerste twee weken heerlijk op mijn roze wolk kunnen doorbrengen. Lilian geeft je de nodige tips en trics om als jonge moeder zelfverzekerd alle nieuwigheden aan te kunnen.
Lilian voelt precies aan op welk vlak je haar ondersteuning het beste kunt gebruiken. De ene keer is dat het doortastend beëindigen van een kraamvisite omdat moeder moet slapen, de andere keer is het praktische hulp bij het badderen met de tummytub, dan weer een pan dampend avondeten of een luisterend oor.
Dat ze ontzettend veel ervaring heeft, verpleegkundige is, alles weet over borstvoeding, kolven etc en gewoon heel veel kennis heeft van baby’s werd meteen de eerste dag al duidelijk.
Maar bovenal is het gewoon ontzettend gezellig met haar, ik had vooraf niet verwacht ook zoveel te lachten tijdens mijn kraamweek.
Lilian, je bent goud waard! Ik gun alle aanstaande moeders jouw hulp.
Liefs, Maaike en Maró
Bas heeft geschreven op 25 januari 2020
Wij wisten natuurlijk al hoe fijn het is om jou in huis te hebben tijdens de kraamweek, want na de geboorte van Julius in 2016 heb je ons op een geweldige manier op weg geholpen (zie 12/2/17 hieronder). Maar dat je veel meer bent dan alleen hulp tijdens de kraamweek is nu in de aanloop naar de geboorte van Marie, tijdens de geboorte én in de weken erna wel gebleken. Je hebt Roos een hart onder de riem gestoken als dat nodig was, haar helpen ontspannen als ze daaraan behoefte had (heerlijke massages heb ik begrepen!) en de nazorg geboden die maakt dat Roos met een fijn gevoel op het hele proces terugkijkt.
Roos beveelt jouw hulp dan ook van harte aan, maar ook alle partners kan ik verzekeren dat ze met jou een fantastisch, betrouwbaar persoon in huis hebben. Naast al die bovenstaande kwaliteiten ben je namelijk ook voor mij (en Julius!) ruim een week lang steun en toeverlaat geweest en kon ik met mijn vragen en wensen bij je terecht.
Kortom, heel veel dank daarvoor en... tot de volgende baby 🙂
Bas, Roos, Julius & Marie
Mandy heeft geschreven op 2 oktober 2019
Vorige week hebben wij een fantastische kraamweek met Lilian afgesloten. Lilian is een erg fijn persoon om in huis te hebben. Ze voelt goed aan wat ze kan doen en waar behoefte aan is. We hadden echt het gevoel dat er goed voor ons gezorgd werd. Naast wat huishoudelijke taken, werd er heerlijk gekookt, was er ruime aandacht en tijd voor begeleiding bij de borstvoeding (ze weet hier veel vanaf en kon goede tips meegeven - aan het eind van de week had ik er vertrouwen/genoeg handigheid in om zelfstandig door te gaan na wat onzekerheid). Daarnaast is Lilian ook iemand die oog heeft voor de mentale nazorg na de bevalling. Wij hadden een top week met haar en bij een evt volgend kindje vragen we haar zeker weer.
Anne heeft geschreven op 31 maart 2019
Lieve Lilian,

Het is niet voor niets dat je ons van harte werd aanbevolen door een vriendin. Wat waren wij blij met jou! Naast dat je een enorme aanpakker bent, ervaren in het vak en zorgzaam van nature, voelde je vooral haarfijn aan wat wij nodig hadden. Van een cappuccino, een schoon bed, een lekkere maaltijd, hulp bij de borstvoeding tot een paar hoognodige slaapuurtjes of gewoon even een goed gesprek, we hoefden je eigenlijk niks te vragen en je was er voor ons!

Naast de super zorg voor ons pasgeboren meisje Niene was je ook geweldig met onze tweejarige zoon Mauk. Hij was meteen fan van je 🙂 Dat hij zo blij was in deze week waarin zijn leven toch een beetje op zijn kop stond is ook aan jou te danken en dat gaf ons zoveel rust! Daardoor konden we echt genieten van ons gezinnetje.

Ook vonden we het heel leuk dat we weer nieuwe dingen van je hebben geleerd, ook al is het ons tweede kindje. Bijvoorbeeld een borstvoedingshouding die voor mij nieuw was waarbij ik lekker een beetje weg kan doezelen 😉 En hoe je je baby een ultiem zen-gevoel geeft in bad - hoe jij onze dochter in de foetushouding in bad hield was echt prachtig en indrukwekkend.

Lieve Lilian, dank je wel voor alles!!!

Liefs -xxx-
Olle, Mauk, Niene en Anne
Mirthe de Bruijne heeft geschreven op 27 maart 2019
Eind januari kwam Lilian kennismaken, wij waren meteen enthousiast! Haar no-nonsense aanpak past goed bij ons.

Op 1 maart 2019 beviel ik van onze zoon en Lilian stond de volgende ochtend op de stoep. Vanaf het eerste moment dat ze binnen stapte voelde het goed en vertrouwd.
Ook toen ik op dag 3/4 behoorlijk veel last kreeg van hormonen/kraamtranen was ze er voor mij. We hebben veel goede en persoonlijke gesprekken gevoerd. Door haar inzichten en ervaring voelde ik me al snel beter en durfde ik vooral ook verdrietig te zijn.
Als kersverse ouders is die eerste week mooi, moeilijk, onzeker, magisch en frustrerend. Lilian was er echt voor ons en gaf ons ook de ruimte om dingen zelf uit te zoeken.
Naast dit alles kan Lilian ook nog is heel goed koken en hebben we mega veel lol gehad :-).
Na 9 dagen kraamzorg was het echt heel moeilijk om afscheid te nemen.

Onwijs bedankt lieve Lilian!
Liefs Mirthe & Tom
Amanda heeft geschreven op 15 december 2018
Toen ik zwanger was, was ik best wat zenuwachtig over de kraamzorg: iemand die constant in jouw huis is. Toen Lilian kwam waren al deze zorgen weg. Ze voelt als een medebewoner die de weg kent en goed aanvoelt wat je nodig hebt. Ze heeft veel praktische kennis en is gek op de baby. Zowel de papa als ik werden heerlijk verzorgd. Denk aan ontbijtjes op bed en een heerlijk schoon huis. Lilian voelt feilloos aan wat nodig is van advies tot een goed gesprek . Ik vond het jammer dat we afscheid moesten nemen. Dankjewel lieve Lilian.
Caroline heeft geschreven op 31 oktober 2018
Toen ik zwanger bleek van mijn tweede kindje wist ik niet hoe snel ik Lilian moest bellen. Inmiddels ben ik bevallen van mijn dochter en hebben we dankzij haar weer een geweldige kraamtijd gehad.
Lilian neemt geruisloos je huishouden over en legt je totaal in de watten. Voordat je kan bedenken dat je honger hebt heeft ze al wat voor je klaar staan :-). Haar zorg betekent een goed gesprek, veel liefde voor je baby, goede tips, heerlijk eten, fysieke ondersteuning en verwennerij! Dat zijn fijne herinneringen voor altijd! Nogmaals heel veel dank Lilian!
Karin heeft geschreven op 15 oktober 2018
Zorgzaam, warm én professioneel, dat is Lilian. Ik ben in september bevallen van mijn eerste kindje en wist niet wat ik van een kraamverzorgster kon verwachten, laat staan wat ik nodig had. Na 2 verschillende kraamverzorgsters via een bureau gehad te hebben, kwam Lilian de laatste drie dagen. Een tip van mijn schoonzus. Wat een verademing! Een super fijne vrouw met veel kennis en ervaring, van borstvoeding tot cappucino's 😉 en dat zonder belerend te worden. Ze geeft je de ruimte om ook zelf het moederschap te ontdekken en is er voor je aan de zijlijn en biedt veel praktische handvatten voor tijdens en na de kraamtijd.

Zeer veel dank lieve Lilian en tot de volgende keer!
Liefs Karin
Marie heeft geschreven op 10 februari 2018
Lieve Lilian,
Twee dagen na een ongeplande keizersnede werden we ontslagen uit het ziekenhuis: Ade, mijn man Frank en ik. Net op die dag was de kraamverzorgster die we gekozen hadden aanwezig bij een bevalling. Omdat de rollercoaster van de voorbije dagen ons al geleerd had om niet lang stil te staan bij verwachtingen, maar te aanvaarden hoe dingen echt liepen, waren we vooral benieuwd naar jou. Dat je echter zo'n groot cadeau voor ons zou worden, konden we niet bevroeden. De week met jou was ongelofelijk fijn. Je hebt ons in de watten gelegd, je hebt je over de kleine Ade ontfermd, je had oog voor onze samengestelde gezinssituatie en Franks puberdochters, je leerde me de trucjes van borstvoeding, je masseerde mij en bracht ontbijt op bed en hielp me om mijn herstellende lijf in no time in een op volle toeren draaiende melkmachine te veranderen. We koesteren warme herinneringen aan hoe je Ade een bad gaf, waarbij het genieten en het vertrouwen in jouw handen van zijn ontspannen gezichtjes straalde. Waar ik je voor altijd bijzonder dankbaar voor ben, is hoe je me geholpen hebt om de eerste schok van de bevalling die uitdraaide op een keizersnede te verwerken. Ook mijn man Frank, vader van Ade en twee dochters, waardeert hoe jij laveert tussen de emoties van de prille moeder en het bespreekbaar maken van deze emoties naar de vader. Een bijzondere ervaring voor hem is dat hij de eerste man is die van jou leerde hoe je met de hand de melkproductie op gang brengt. Kortom: je bent een heel sensitieve en lieve vrouw die haarfijn aanvoelt wat nodig is en die de intimiteit van een kersvers ouderpaar niet verstoort, maar ondersteunt.

Mocht er nog een kindje komen, dan contacteren we jou meteen na de zwangerschapstest! In dankbaarheid en met veel liefs, Ade, Frank en Marie
Vera heeft geschreven op 20 juli 2017
Lilian heeft ons de meest bijzondere week ooit bezorgd! Ze heeft me goed op gang geholpen met borstvoeding en ze heeft ons heel veel trucs en tips geleerd. Ze was reuze lief voor Dominique en daarnaast verbaasde me het hoe gezellig en prettig het was om haar in huis te hebben in toch zo'n intieme bijzondere tijd als kersverse ouders. Mochten we dit wonder nog eens meemaken, dan weten we Lilian te vinden ;-).
Vera.
Roos heeft geschreven op 12 februari 2017
Lieve Lilian,
Van tevoren had ik het niet verwacht, maar mijn wereld stond wel even op z'n kop nadat Julius geboren was. Jouw aanwezigheid tijdens de kraamweek gaf me veel rust. Je nam de tijd om over alle veranderingen te praten en liet me rustig douchen, slapen en bracht m'n ontbijtje op bed. Daarnaast leerde je ons alles over Julius en keek ook heel praktisch naar hoe we dingen zelf konden doen als jij er niet meer was. Je wist precies wat we nodig hadden en het voelde geen moment alsof er een vreemde in huis was. Heel erg bedankt voor alles en tot de volgende baby 🙂
Bas, Roos & Julius
Antje heeft geschreven op 21 juni 2016
Je hebt ons ontzettend goed verzorgd na de geboorte van onze derde zoon. Ontbijt op bed, fantastische maaltijden (voor een weeshuis, dus de vriezer is ook goed gevuld), een massage... Dankzij jou heb ik veel meer rust kunnen nemen dan ik van nature zou hebben gedaan, waardoor ik me nu ook veel fitter voel. Een perfecte start voor ons allemaal. Wat jou bijzonder maakt - en we hebben vergelijkingsmateriaal - is dat je echt kijkt wat er nodig is in een gezin en daar je activiteiten op aanpast. Je draait dus niet een 'standaarddienst' af, maar voelt precies aan wat er in deze specifieke situatie nodig is. Zo ben je op een ochtend extra vroeg (half 7!) gekomen om de kinderen aan te kleden, hun ontbijt te maken en hen naar school/kdv te brengen, omdat ik die dag alleen was. En ondertussen was alles in huis helemaal op orde. Los daarvan was het ook nog eens heel gezellig. Kortom: de ideale kraamverzorgende... Heel erg bedankt!
Martine heeft geschreven op 18 november 2015
Dankzij jou hebben wij een heerlijke kraamtijd gehad! Je kon op dag 1 al niet stuk bij mij omdat je me resoluut naar bed stuurde en Lotte van me overnam. Na 2 uur slaap voelde ik me al een ander mens. Je hebt ons ongelofelijk verwend met ontbijt op bed, iedere dag een schoon bed en heerlijke gerechten! Maar het belangrijkste zijn natuurlijk de tips en adviezen waardoor we ons nu vol vertrouwen door de eerste weken heen slaan. Heel erg bedankt voor de goede zorgen, je bent geweldig!
Liefs,
Erik, Martine, Feline & Lotte