T: 06 - 30 403 403

Gastenboek

Schrijf een bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
26 berichten.
Martine heeft geschreven op 18 november 2015
Dankzij jou hebben wij een heerlijke kraamtijd gehad! Je kon op dag 1 al niet stuk bij mij omdat je me resoluut naar bed stuurde en Lotte van me overnam. Na 2 uur slaap voelde ik me al een ander mens. Je hebt ons ongelofelijk verwend met ontbijt op bed, iedere dag een schoon bed en heerlijke gerechten! Maar het belangrijkste zijn natuurlijk de tips en adviezen waardoor we ons nu vol vertrouwen door de eerste weken heen slaan. Heel erg bedankt voor de goede zorgen, je bent geweldig!
Liefs,
Erik, Martine, Feline & Lotte
Denise Priester-Niesten heeft geschreven op 17 november 2015
Lieve Lilian
De geboorte van onze dochter Amy gaf ons heel veel blijdschap, maar bracht ons toch wel in een heel onwennige situatie met duizend vragen. Gelukkig was jij er telkens met een luisterend oor. Met fijne gesprekken en door ons met raad en daad bij te staan,stelde jij ons gerust en zo trok jij ons door deze eerste periode heen. Met het bijzondere gevoel voor sfeer dat jij had in onze situatie zorgde jij heel goed voor ons viertjes, onder andere door lekker voor ons te koken en door ons bezoek te verzorgen. Lilian, ontzettend bedankt dat jij er voor ons was: zonder jou zouden wij het deze eerste dagen vast en zeker niet zo goed zijn doorgekomen.

Liefs,en graag tot ziens
Amy, Joris en Denise Priester Haarlem, oktober/november 2015
Eva Joosten heeft geschreven op 13 november 2015
Rust, reinheid en regelmaat 2.0! Hoe fijn is het als je kraamhulp 's ochtends binnenkomt, ziet dat je het nog een beetje moeilijk hebt met het wennen aan de rol van moeder, en het eerste uur aan je bed komt zitten om gewoon even te praten over alle onzekerheden! We hebben enorm genoten van jouw aanwezigheid tijdens de kraamweek. Iedere ochtend een heerlijk ontbijt op bed, alles leren rond de zorg voor onze dochter en indien nodig zelfs een massage! Zodra jij de deur binnenstapte, kon ik alles met een gerust hart aan je overlaten en voelde ik me heerlijk verzorgd. Ontzettend bedankt!!!
jan eric zoon heeft geschreven op 9 november 2015
Mocht ik ooit weer vader worden wil ik jou als kraamhulp. Je bent een heerljk mens.Succes me je nieuwe site die er overigens mooi, verzorgd en kleurig uitziet.
liefs, Jan Eric
Patricia heeft geschreven op 8 november 2015
Al weer wat jaren geleden, maar toch wat heb ik/ wij een top kraamtijd gehad met jou! Je gaf ons antwoorden.... Tips, gezelligheid..... Alles wat je kan wensen van een kraamverzorgster! dat wens je iedereen na de bevalling! Heel veel succes.....
Groetjes Patricia , Rémy, Sophie en Roel
Jasmijn heeft geschreven op 8 november 2015
Wat een fijne kraamtijd hebben wij gehad met jou! Er was alle aandacht voor het bijkomen van de bevalling, het leren kennen van onze zoon en het opstarten van de borstvoeding. Je hebt ons zelfvertrouwen gegeven en met jouw ervaring en standvastigheid door de moeilijke momenten heen geholpen. Daar zijn we je heel dankbaar voor!