T: 06 - 30 403 403

Gastenboek

Schrijf een bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
28 berichten.
Roos heeft geschreven op 12 februari 2017
Lieve Lilian,
Van tevoren had ik het niet verwacht, maar mijn wereld stond wel even op z'n kop nadat Julius geboren was. Jouw aanwezigheid tijdens de kraamweek gaf me veel rust. Je nam de tijd om over alle veranderingen te praten en liet me rustig douchen, slapen en bracht m'n ontbijtje op bed. Daarnaast leerde je ons alles over Julius en keek ook heel praktisch naar hoe we dingen zelf konden doen als jij er niet meer was. Je wist precies wat we nodig hadden en het voelde geen moment alsof er een vreemde in huis was. Heel erg bedankt voor alles en tot de volgende baby 🙂
Bas, Roos & Julius
Antje heeft geschreven op 21 juni 2016
Je hebt ons ontzettend goed verzorgd na de geboorte van onze derde zoon. Ontbijt op bed, fantastische maaltijden (voor een weeshuis, dus de vriezer is ook goed gevuld), een massage... Dankzij jou heb ik veel meer rust kunnen nemen dan ik van nature zou hebben gedaan, waardoor ik me nu ook veel fitter voel. Een perfecte start voor ons allemaal. Wat jou bijzonder maakt - en we hebben vergelijkingsmateriaal - is dat je echt kijkt wat er nodig is in een gezin en daar je activiteiten op aanpast. Je draait dus niet een 'standaarddienst' af, maar voelt precies aan wat er in deze specifieke situatie nodig is. Zo ben je op een ochtend extra vroeg (half 7!) gekomen om de kinderen aan te kleden, hun ontbijt te maken en hen naar school/kdv te brengen, omdat ik die dag alleen was. En ondertussen was alles in huis helemaal op orde. Los daarvan was het ook nog eens heel gezellig. Kortom: de ideale kraamverzorgende... Heel erg bedankt!
Martine heeft geschreven op 18 november 2015
Dankzij jou hebben wij een heerlijke kraamtijd gehad! Je kon op dag 1 al niet stuk bij mij omdat je me resoluut naar bed stuurde en Lotte van me overnam. Na 2 uur slaap voelde ik me al een ander mens. Je hebt ons ongelofelijk verwend met ontbijt op bed, iedere dag een schoon bed en heerlijke gerechten! Maar het belangrijkste zijn natuurlijk de tips en adviezen waardoor we ons nu vol vertrouwen door de eerste weken heen slaan. Heel erg bedankt voor de goede zorgen, je bent geweldig!
Liefs,
Erik, Martine, Feline & Lotte
Denise Priester-Niesten heeft geschreven op 17 november 2015
Lieve Lilian
De geboorte van onze dochter Amy gaf ons heel veel blijdschap, maar bracht ons toch wel in een heel onwennige situatie met duizend vragen. Gelukkig was jij er telkens met een luisterend oor. Met fijne gesprekken en door ons met raad en daad bij te staan,stelde jij ons gerust en zo trok jij ons door deze eerste periode heen. Met het bijzondere gevoel voor sfeer dat jij had in onze situatie zorgde jij heel goed voor ons viertjes, onder andere door lekker voor ons te koken en door ons bezoek te verzorgen. Lilian, ontzettend bedankt dat jij er voor ons was: zonder jou zouden wij het deze eerste dagen vast en zeker niet zo goed zijn doorgekomen.

Liefs,en graag tot ziens
Amy, Joris en Denise Priester Haarlem, oktober/november 2015
Eva Joosten heeft geschreven op 13 november 2015
Rust, reinheid en regelmaat 2.0! Hoe fijn is het als je kraamhulp 's ochtends binnenkomt, ziet dat je het nog een beetje moeilijk hebt met het wennen aan de rol van moeder, en het eerste uur aan je bed komt zitten om gewoon even te praten over alle onzekerheden! We hebben enorm genoten van jouw aanwezigheid tijdens de kraamweek. Iedere ochtend een heerlijk ontbijt op bed, alles leren rond de zorg voor onze dochter en indien nodig zelfs een massage! Zodra jij de deur binnenstapte, kon ik alles met een gerust hart aan je overlaten en voelde ik me heerlijk verzorgd. Ontzettend bedankt!!!
jan eric zoon heeft geschreven op 9 november 2015
Mocht ik ooit weer vader worden wil ik jou als kraamhulp. Je bent een heerljk mens.Succes me je nieuwe site die er overigens mooi, verzorgd en kleurig uitziet.
liefs, Jan Eric
Patricia heeft geschreven op 8 november 2015
Al weer wat jaren geleden, maar toch wat heb ik/ wij een top kraamtijd gehad met jou! Je gaf ons antwoorden.... Tips, gezelligheid..... Alles wat je kan wensen van een kraamverzorgster! dat wens je iedereen na de bevalling! Heel veel succes.....
Groetjes Patricia , Rémy, Sophie en Roel
Jasmijn heeft geschreven op 8 november 2015
Wat een fijne kraamtijd hebben wij gehad met jou! Er was alle aandacht voor het bijkomen van de bevalling, het leren kennen van onze zoon en het opstarten van de borstvoeding. Je hebt ons zelfvertrouwen gegeven en met jouw ervaring en standvastigheid door de moeilijke momenten heen geholpen. Daar zijn we je heel dankbaar voor!