Opleiden in de kraamzorg

Veel goede kracht gaat verloren omdat personeel in loondienst weinig heeft te zeggen over werktijden, op wacht staan en keuze voor eigen gezinnen. Sinds 2018 heb ik daarom besloten om op te gaan leiden.

Bij Lily’s Valley word je opgeleid tot zelfstandige in de kraamzorg, dit betekent dat je tijdens de opleiding 1 op 1 begeleiding krijgt nadat je eerst een periode met mij hebt meegelopen. Na je opleiding kan je direct als zelfstandige aan het werk. Met als groot voordeel vrijheid en een goed salaris.

De kraamzorg heeft nieuwe talenten nodig!

Tijdens de opleiding heb je een leerwerkovereenkomst, waarin afspraken staan over stage, salaris, evaluatiegesprekken en beoordelingsgesprekken. Je kunt je theoretische opleiding volgen bij het ROC in Amsterdam,  de Geboortezorg Academie of het Novacollege in Haarlem, daarnaast werk je ongeveer 100 uur per maand in de praktijk.

Je kiest na je diplomering zelf hoeveel gezinnen je aan wilt nemen per maand  en hoe je je werk wilt indelen.

De klanten die voor jou kiezen doen dit heel bewust, ze willen één gezicht tijdens hun kraamweek, en kiezen vaak voor een verzekering met vrije zorgkeuze, waardoor jouw verdiensten optimaal zijn.

DUS:

  • Ben jij in voor kraamzorg?
  • Wil je werken in de regio Haarlem?
  • Wil jij optimale zorg bieden met goede verdiensten?
  • Ben je ondernemend?

Dan zou ik graag met jou in contact komen! Neem voor een vrijblijvende kennismaking contact met mij op via de mail lilian@lilysvalley.nl of telefonisch op 06-30403403.